Οι μαθητές της ραδιοφωνικής ομάδας του 5ου ΓΕΛ Κέρκυρας, μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές του προγράμματος κ Βασίλη Φαγογένη και κ. Μαρία Παπαγιάννη, έδωσαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, συνέντευξη στην ΕΡΤ Κέρκυρας 99,3 FM, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου (13 Φεβρουαρίου) και μίλησαν για τη φετινή συμμετοχή του σχολείου στο EuropeanSchoolRadio, ενώ παράλληλα ακούστηκαν αποσπάσματα από τις εκπομπές τους.

H εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά από το παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης της Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ομάδα Μουσειολογίας Ιονίου Πανεπιστημίου (υπεύθυνος καθηγητής κ. Σταύρος Βλίζος), που οργάνωσε τη δράση φέρνοντας κοντά τον κόσμο του ραδιοφώνου και τον κόσμο του μουσείου.

Δείτε Φωτογραφίες

Δείτε το Video της συνέντευξης

Δείτε το αφιέρωμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (στο 38:30)

Το άρθρο απο την ιστοσελίδα της ΕΡΤ Κέρκυρας

5 thoughts on “Η ραδιοφωνική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κέρκυρας στην ΕΡΤ”

  1. Συγχαρητήρια στο 5ο ΓΕΛ Κέρκυρας! Δεν το ξέραμε για να το βάλουμε στη χτεσινή ανακοίνωση. Θα το κάνουμε, όμως, σήμερα.

    1. Ευχαριστούμε!
      Και εμείς καθυστερήσαμε λίγο να φτιάξουμε το άρθρο. Σάββατο δώσαμε τη συνέντευξη. Κυριακή μαζέψαμε το οπτικοακουστικο υλικό από τη συνέντευξη. Κυριακή απόγευμα μάθαμε ότι μας έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σήμερα πρωί κάναμε την ανάρτησή μας!

      1. Έτσι γίνονται αυτά…

    1. Ευτυχία, να ζητήσω μια χάρη (όλο χάρες ζητάω σήμερα!!)
      Ενημέρωσα το παραπάνω άρθρο μας γιατί είχαμε μια σοβαρή παράλειψη. Στο παλιό άρθρο παραλείψαμε να κάνουμε αναφορά στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο το οποίο και οργάνωσε τη δράση σε συνεργασία με την ΕΡΤ. Μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις copy/paste το νέο κείμενο για να ενημερώσεις την ανακοίνωσή σας, ώστε να είναι πιο πλήρες; (http://europeanschoolradio.eu/esrertmellonradiofonou/)

      Χίλια ευχαριστώ και συγνώμη που σας βάζω σε κόπο! ξέρω ότι πνίγεστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *