logo-ert-777x437Το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου 2017 με αφιέρωμα στο European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο την πρώτη ώρα της εκπομπής “Προχωράμε στο μέλλον!” (13-02-2017 18.00-20.00) με την Αρετή Μπίτα.

Στην εκπομπή θα δοθεί ο λόγος σε εκπαιδευτικούς και μαθητών σχολείων για να επικοινωνήσουν την πλούσια ραδιοφωνική δράση που έχει αναπτυχθεί τα 5 τελευταία χρόνια μέσα από μαθητικό διαδικτυακό σταθμό European School Radio.

Το European School Radio θα αναμεταδόσει ζωντανά την εκπομπή “Προχωράμε στο μέλλον!” στις 18.00-19.00! Συντονιστείτε…

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, το Πρώτο Πρόγραμμα συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, «Προχωράμε στο μέλλον!». Με την Αρετή Μπίτα. Προσεγγίζουμε το Ραδιόφωνο ως μέσο επικοινωνίας στην εκπαιδευτική φιλοσοφία και δίνουμε το λόγο σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς σε δράση, από 5 έως 13 ετών, που βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα του European School Radio – Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο. Μια πανελλήνια σχολική δράση, όπου τα παιδιά πρωταγωνιστούν και οι εκπαιδευτικοί εμψυχώνουν! Τρία, δύο, ένα… πάμε!!! Και, το «μικρόβιο» δεν θέλει πολύ για να εξαπλωθεί. Η επόμενη γενιά προετοιμάζεται από νωρίς!

Απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ- “Η Ελληνική Ραδιοφωνία τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Παράλληλα, η ΕΡΤ Λάρισας δίνει μικρόφωνο στη Ραδιοφωνική Ομάδα του 6ου Λυκείου Τρικάλων και 14 μαθητές παρουσιάζουν την εκπομπή τους από τον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ στα Τρίκαλα.

Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ- “Το ραδιόφωνο γιορτάζει στις γειτονιές της Ελλάδας” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *