radio-day-esrΑπό Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, και για όλο το μήνα ακούστε τα σποτ που στείλατε και μας υπενθυμίζουν ότι η συμμετοχή μας στα μέσα πρέπει να είναι ασφαλής. Ακούστε επίσης  την ίδια μέρα 19.00-20.00 τα μεγαλύτερα μηνύματα για το ίδιο θέμα. Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με το Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο http://isecurenet.sch.gr/portal/ και κάνουμε το Φεβρουάριο, αλλά και όλους τους μήνες, ασφαλείς για την πρόσβασή μας στα νέα μέσα.

13 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου και 18.00-19.00 αναμεταδίδουμε την εκπομπή «Προχωράμε στο μέλλον!», αφιέρωμα  στο ραδιόφωνο και το European School Radio από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο Α. Μπίτα. Πιο πριν 17.00-18.00 θα ακουστούν οι δικές σας αφιερωματικές εκπομπές. Ακούμε European School Radio, διαδίδουμε το αγαπημένο μας ραδιόφωνο και γιορτάζουμε μαζί του.

Μην ξεχνάτε, μέχρι την Κυριακή 12/2 μπορείτε να στέλνετε τα σποτ και μικρές εκπομπές τόσο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο όσο και για την Ημέρα Ραδιοφώνου. Μεταφορτώστε τις παραγωγές σας στην ειδική κατηγορία της πλατφόρμας. Όπως προαναγγείλαμε θα παίξουν και σε επόμενη ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Μετά την Κυριακή, που θα κλείσει η φόρμα για την μεταφόρτωση του αφιερώματος, μπορείτε να στέλνετε (μεταφορτώνετε) σποτ έως και 3΄ (τρία λεπτά) για το ίδιο θέμα στη θέση των σποτ καθώς και έκτακτες εκπομπές με τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Το ραδιόφωνο είναι ανοιχτό στη φωνή σας. Ηχογραφήστε τις προσωπικές σας ραδιοφωνικές ιστορίες ή ζητήστε από τους μεγαλύτερους να σας διηγηθούν τις αγαπημένες τους ραδιοφωνικές στιγμές σε σχέση με ένα άκουσμα, μια μουσική, μια φωνή……. .  Κάντε συνεντεύξεις με παλιότερους και νεότερους ακροατές για τη σχέση τους με το ραδιόφωνο αλλά και το δικό μας αγαπημένο ραδιόφωνο.

Κάνετε βίωμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο και μοιραστείτε την με όλους. Σας περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *