radio-day-esrΔημιουργήστε σποτ έως 2 λεπτά και εκπομπές μικρής διάρκειας ως 15 λεπτά, αφιερωμένες στο ραδιόφωνο  αλλά και την ασφάλεια στο διαδίκτυο και κάντε το Φεβρουάριο το μήνα του ραδιοφώνου. Μεταφορτώστε τις παραγωγές σας στην ειδική κατηγορία της πλατφόρμας. Οι εκπομπές θα συγκεντρωθούν και θα μεταδοθούν σε ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Ηχογραφήστε τις προσωπικές σας ραδιοφωνικές ιστορίες ή ζητήστε από τους μεγαλύτερους να σας διηγηθούν τις αγαπημένες τους ραδιοφωνικές στιγμές σε σχέση με ένα άκουσμα, μια μουσική, μια φωνή……. .  Κάντε συνεντεύξεις με παλιότερους και νεότερους ακροατές για τη σχέση τους με το ραδιόφωνο αλλά και το δικό μας αγαπημένο ραδιόφωνο.

13 Φεβρουαρίου. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στο αγαπημένο μας μέσο, το ραδιόφωνο και ταυτόχρονα  αναδεικνύουμε τη σημασία που δίνουμε στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. 9 Φεβρουαρίου, ημέρα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, γιατί είμαστε άνθρωποι και του ραδιοφώνου και του διαδικτύου και επειδή θέλουμε οι μαθητές και μαθήτριές μας να να χρησιμοποιούν τα μέσα με ασφάλεια και με δημιουργικό τρόπο, ας κάνουμε ραδιόφωνο για το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.

Επίσης επισκεφτείτε τα μουσεία και αρχεία ραδιοφώνου στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις. Ας γιορτάσουμε! 

Βρείτε εδώ σχετικό υλικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *