4festlogoΑγαπητοί συνάδελφοι,

ζεστά νέα για το ραδιόφωνο έρχονται να μας θερμάνουν τις κρύες αυτές ημέρες και να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για την επίσκεψη του σχολείου μας στο Ρέθυμνο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2017!

Το παρακάτω έγγραφο αφορά στην έγκριση μετακίνησης των σχολείων για το Φεστιβάλ από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το οποίο εστάλη σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Download (PDF, Unknown)

Επίσης, ακόμα κι αν δεν είχατε υποβάλει Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων για το ραδιόφωνο φέτος, μπορείτε να οργανώσετε την εκδρομή με τη χρήση του Άρθρου 8  “Συμμετοχή μαθητών σε διαγωνισμούς, μαθητικά συνέδρια, ημερίδες και λοιπές εκδηλώσεις” του ΦΕΚ B 4227/2016, σύμφωνα με το οποίο: “«Προβλέπεται η μετακίνηση στο εσωτερικό συγκεκριμένων μαθητών κατά τις εργάσιμες ημέρες, το Σάββατο ή/και την Κυριακή για συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ή εκδηλώσεις (μαθητικά συνέδρια, ημερίδες, προγράμματα, διασχολικές συνεργασίες κ.λπ.) που είναι εγκεκριμένες από εκπαιδευτική αρχή και οργανώνονται από ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιστημονικές ενώσεις ή φορείς του εσωτερικού ή του εξωτερικού και σκοπό έχουν την προβολή του εκπαιδευτικού έργου και τη διάχυση των καλών πρακτικών του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της μετακίνησης είναι ότι δεν διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας“.

Η δήλωση της επίσκεψής σας στο φεστιβάλ, συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την υποδοχή σας.

Συνοδευτικά, επισυνάπτουμε την Προκήρυξη του Φεστιβάλ.

Download (PDF, Unknown)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *