Μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι μαθητές του Ε1 και της Στ τάξης του 6ου ΔΣ Νίκαιας σας αποradio 001χαιρετούν με δύο εκπομπές που θα ακουστούν αύριο Κυριακή 12/6/2016 στις 12.00 και 12.30μμ αντίστοιχα, από τη συχνότητα του Εuropean School Radio!!!

Οι μαθητές του Ε1 με την Εκπομπή τους “Τα Νέα και οι Δράσεις του Ε1” παρουσιάζουν την εργασία τους για την Ενωμένη Ευρώπη που υλοποίησαν στα πλαίσια του Προγράμματος Teachers 4 Europe. Οι μαθητές συνέλεξαν πληροφορίες και παιχνίδια για άλλους μαθητές που θέλουν να γνωρίσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα παρουσίαζουν όλα σε μια Ιστοεξερεύνηση (webquest) με τον τίτλο “Μάθε ό,τι θες για την Ευρώπη”. Θα τη βρείτε εδώ: http://zunal.com/webquest.php?w=319396.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης αποχαιρετούν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους με την υπόσχεση να μην τους ξradio 002εχάσουν ποτέ!!!

Η εκπομπή τους έχει τη γλυκόπικρη γεύση του τέλους μιας σημαντικής εποχής της ζωής τους, αλλά δεν παύει να μυρίζει καλοκαίρι!!!!

Καλή σας ακρόαση!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *