DSC_1583

Αγαπητοί μας ακροατές,

πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου κι εφέτος εκτός από συνεργασία σχολείων του ραδιοφώνου μας;

Συντονιστείτε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ. για να ακούσετε το πρώτο μέρος της ιστορίας, που ξεκινήσαμε ως Δημοτικό Σχολείο Νέας Σκιώνης με το Δημοτικό Σχολείο Σάρτης! Δύο σχολεία της Χαλκιδικής, αλλά… σε διαφορετικό πόδι το καθένα!

Σε αυτή την ημίωρη εκπομπή θα ακούσετε σε πρώτη μετάδοση το αποτέλεσμα της δημιουργικής γραφής των μαθητών της Ε’ Τάξης του Δ.Σ. Νέας Σκιώνης, μέσα από τη ραδιοφωνική δραματοποίηση ενός κειμένου που εμπλέκει ιστορικά, λαογραφικά στοιχεία με αρκετή δόση μυθοπλασίας… Οι μαθητές του Δ.Σ. Σάρτης ύστερα από την ακρόαση, θα συνεχίσουν την υπόλοιπη ιστορία και θα τη μοιραστούν μαζί μας με τον ίδιο τρόπο! Μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας, θα ακολουθήσει ένα παιχνίδι για να γνωρίσουν οι μαθητές των δύο σχολείων τις περιοχές τους και να αναπτύξουν μεταξύ τους φιλία!

 

 

One thought on “Sκιώνη- Sάρτη Πρώτο μέρος 13-02-2016, 11:30 π.μ.”

  1. Ωραία ιδέα Ευτυχία!!! Είμαι σίγουρη ότι οι μαθητές σας θα μας εκπλήξουν ευχάριστα με την εκπομπή τους και κυρίως με τη δημιουργικότητά τους!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *