Το 6ο Δημοτικό Banner E1Σχολείο Νίκαιας εισβάλλει δυναμικά στο European School Radio με δύο παραγωγές ειδησεογραφικού περιεχομένου “Τα επίκαιρα… και άλλα” από τη Στ΄ τάξη (Διδάσκουσα Κασσάνδρα Λοράνδου)  και “Τα νέα και οι δράσεις του Ε1” από την Ε΄ τάξη (Διδάσκουσα Δηλαβέρη Βασιλεία). Η πρώτη μας εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από τις 11.00-11.30πμ η εκπομπή της Ε1΄ και από τις 11.30-12.00μμ η εκπομπή της Στ’ !!!

Ακούστε μας και θα  ενημερωθείτε για πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και μας αγγίζουν!!!Banner St

Μέχρι την Κυριακή όμως δε θα σας αφήσουμε έτσι!!! Ετοιμάσαμε για σας δύο ραδιοφωνικά μηνύματα με κάλαντα από τη Χορωδία των Ε΄και Στ΄ τάξεων του σχολείου μας. Απολαύστε τα Τρίγωνα Κάλαντα σε ελληνική και αγγλική απόδοση αλλά και το Felice Navidad σε ισπανική, αγγλική και ελληνική!!! Μας διευθύνει η Μουσικός του σχολείου μας κ. Σαριμούτσου Ηρώ!!! (Αν θέλετε να τα ακούσετε τώρα πατήστε εδώ: Κάλαντα από τις Ε΄ και Στ΄ τάξεις)

Συντονιστείτε στο άπαικτο ESR και απολαύστε μας!!!!

4 thoughts on “Να σας τα πούμε;;;”

  1. ktserpelis says:

    Καλή αρχή! Φιλική συμβουλή: Μη βάζεις την ανακοίνωση της εκπομπής στο blog πολύ νωρίς γιατί θάβεται κάτω από τις άλλες.

    1. Ευχαριστώ Πολύ ktserpelis και για τις ευχές και για τη συμβουλή αλλά αυτή ήταν μια πρώτη ανάρτηση για την εκπομπή και τα σποτάκια για τα κάλαντα. Έχω ήδη βάλει μια καινούργια για την εκπομπή!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *