nextdayofsubmissionΑγαπητοί συνάδελφοι,

ευχαριστούμε θερμά για το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2017”.

Στον Διαγωνισμό υποβλήθηκαν συνολικά 225 συμμετοχές από σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου!

Πιο αναλυτικά, παραλάβαμε 63 ραδιοφωνικά μηνύματα και 46 τραγούδια από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 69 ραδιοφωνικά μηνύματα και 47 τραγούδια! Η Κριτική Επιτροπή παρέλαβε από την Κυριακή το βράδυ τις συμμετοχές σας και εργάζεται πυρετωδώς όλη την εβδομάδα για την αξιολόγηση.

Ως οργανωτική επιτροπή προσπαθήσαμε να είμαστε κάθε λεπτό δίπλα σας, απαντώντας σε εκατοντάδες ερωτήματα μέσα από το φόρουμ υποστήριξης της ιστοσελίδας του Διαγωνισμού, με ηλεκτρονική αλληλογραφία, με skype, αλλά και τηλεφωνικά από το πρωί έως το βράδυ καθημερινά.  Ο ενθουσιασμός και η χαρά που μας μεταδίδατε σε κάθε επικοινωνία μας έδινε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε σε κάθε βήμα.

Η ανακοίνωση όλων των Βραβείων και των Ειδικών Διακρίσεων θα γίνει στην Τελετή Βράβευσης στις 17 Μαρτίου 2017 στο Ρέθυμνο!

 

 

2 thoughts on “Ολοκλήρωση διαδικασίας υποβολής για τον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2017””

  1. Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!!!

    1. Και… φέτος έχουμε εξαιρετικές συμμετοχές!
      Καλή επιτυχία στην αξιολόγηση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *