busy

Αγαπητά νυν και μελλοντικά μέλη του Πρώτου Μαθητικού Ραδιοφώνου, αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα εκπομπών του European School Radio είναι εγγεγραμμένα πάνω από 200 σχολεία από όλη την Ελλάδας. Για τη διευκόλυνσή σας έχει δημιουργηθεί ένας πλήρης Οδηγός συμμετοχής https://sites.google.com/site/esrhelp/. Ακολουθώντας τα βήματα απέχετε λίγα μόλις “κλικ” από την ένταξή σας στην ομάδα του Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Αφού διαβάσετε τον οδηγό και εφ’ όσον υπάρχουν απορίες, υπάρχει η υποστηρικτική ομάδα που είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε απορία και να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα που τυχόν συναντήσετε κατά την εγγραφή ή την αποστολή των εκπομπών σας, αρκεί να κάνετε την ερώτηση στο forum http://europeanschoolradio.eu/fora/forum/support/ που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό στην Κοινότητα του European School Radio.

Είμαστε όλοι εθελοντές και διαθέτουμε τον ελεύθερο χρόνο μας για τη διάδοση του ραδιοφώνου που ενώνει τις φωνές των μαθητών όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και τη Ευρώπης. Σας ζητούμε να ακολουθείτε ΜΟΝΟ την παραπάνω διαδικασία για τις απορίες σας, έτσι ώστε να μας διευκολύνετε να σας βοηθήσουμε.

Συμμετέχετε στην Κοινότητα. Συμμετέχετε στο forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *