IMG_9521“Κάνω Ραδιόφωνο στο European School Radio”

ΑΤΕΙΘ, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας Γυμνασίου Καμπάνη Κιλκίς. Συμμετείχαν οι μαθητές/τριες του Α1 κ Α2 του Γυμν.Καμπάνη, υπεύθυνος καθηγητής, Νίκος Γιαγκούλης-Εκπαιδευτικός, κι εκπρόσωπος της Ε.Ε. European School Radio, η καθηγήτρια φιλόλογος(συνοδός) Ρίτα Φωτίου, ο Πρόεδρος και καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής Κων/νος Διαμαντάρας Νίκος Δημαράς-Δημοσιογράφος, Γιώργος Μπάμνιος, Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρονικής, Διευθυντής Εργαστηρίου Πολυμέσων, , Ο Κώστας Μήρτσος συνεργάτης και διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού, ο Στέφανος Ηλιάδης, φοιτητής και συνεργάτης του προγράμματος.

Βρείτε ΦΩΤΟΚΑΛΥΨΗ εδώ

Μια εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά και για όλους μας. Θα υπάρξει σύντομα ανεβασμένη και η

Η Ζωντανή Εκπομπή .

“Οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ τάξης του Γυμνασίου Καμπάνη στο Κιλκίς παρουσιάζουμε και συζητούμε στο European School Radio κάποια απο τα ζητήματα και προβλήματα  για τους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη Κιλκίς. Θα  συζητήσουμε για το θέμα όπως το καταλαβαίνουμε και το νιώθουμε και θα παρουσιάσουμε μεταξύ άλλων τις ανθρώπινες και καθημερινές στιγμές και προβλήματα των ανθρώπων όχι μόνο των προσφύγων αλλά και των κατοίκων του Κιλκίς.  Ακούστε μας και περιμένουμε και τα σχόλιά σας στην Κοινότητα του European School Radio”

Βρείτε την περιγραφή της ΕΚΠΟΜΠΗΣ εδώ

7 thoughts on “Κάνω Ραδιόφωνο στο European School Radio. Συμμετοχή του Γυμνασίου Καμπάνη”

  1. Από ότι μπορώ να δω στις φοβερές σας φωτογραφίες πρέπει να περάσατε πάρα πολύ καλά. Ζηλεύω που δεν μπόρεσα ακόμη να έρθω εκεί !

    1. n.yagoulis says:

      Ναι, κύλησαν όλα τόσο όμορφα! και τα παιδιά το απόλαυσαν και οι μεγάλοι το απολαύσαμε.

  2. Εξαιρετική δουλειά!!! Να την εντάξουμε στις καλές πρακτικές για το Δημοκρατικό Σχολείο και την αγωγή του Ενεργού Πολίτη!!!!

    1. n.yagoulis says:

      Με μεγάλη μας χαρά να το κάνουμε! Η αλήθεια είναι οτι επειδή πήγαν όλα ακριβώς όπως σχεδιάστηκαν, θα μπορούσε να γίνει “καλή πρακτική” για τη συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος αυτού σίγουρα και γιατί όχι, για κάθε άλλη χρήση…

      1. Συγχαρητήρια στο δεύτερο σχολείο που συμμετείχε στο πρόγραμμα!
        Το Φύλλο Εργασίας συμπληρώνεται από τα σχολεία του προγράμματος, αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όσα σχολεία συμμετέχουν και επεξεργάζεται επί του περιεχομένου, στα πλαίσια του πρώτου μέρους της επίσκεψης από τον/η δημοσιογράφο που συντονίζει το εργαστήριο.
        Καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους.
        ΥΓ: Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και σχολεία εκτός Θεσσαλονίκης και αφορά Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

        1. Εάν το πρόγραμμα συνεχιστεί και του χρόνου θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε κι εμείς που είμαστε μακριά και να το συνδυάσουμε με κάποια εκδρομή μας στη Θεσ/κη. Για φέτος είναι αδύνατον.

          1. Άννα μου, σας περιμένουμε τη νέα σχολική χρονιά! Θα γίνει και του χρόνου, από νωρίς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *