%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af

Με ιδιαίτερη συγκίνηση θα θέλαμε να ενημερώσουμε την οικογένεια του ESR ότι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 12, στη Βέροια στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ παρουσιάστηκαν από μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Βέροιας σε μουσική εκδήλωση για τους πρόσφυγες την οποία διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας τραγούδια που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό τραγουδιού “Καν΄το ν΄ ακουστεί 2016” με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η εκδήλωση αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς δράσεων ανάμεσα σε εφήβους, πρόσφυγες και Έλληνες.

Ευχαριστούμε το 2ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και το 4ο Λύκειο Πετρούπολης για την παραχώρηση του δικαιώματος να παρουσιαστούν τα τραγούδια τους στην εκδήλωση.yyyyyzyyyyyyyyyzyyyyz21-12-2016

Ευελπιστούμε το παραγόμενο υλικό των διαγωνισμών ηχητικού μηνύματος και τραγουδιού να αξιοποιηθεί και από άλλα σχολεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να αγκαλιαστεί από την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο και να συνεχίζει να ταξιδεύει…

Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας κάνει την αρχή! Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε και σας δίνουμε την σκυτάλη…Τι λέτε;

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Download (PDF, Unknown)

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82

%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5%cf%82-3

Το βίντεο με την παρουσίαση των τραγουδιών 58′-  66′ σύνολο Β΄ Λυκείου)

yyyyyyyyyzyyyyyyyyyzyyyyz21-12-2016-1

 

 

 

3 thoughts on “Παρουσιάστηκαν τραγούδια του διαγωνισμού “Καν΄το ν΄ακουστεί 2016” σε εκδήλωση για τους πρόσφυγες στη Βέροια”

  1. καλή σας επιτυχία!

  2. Σε ευχαριστούμε πολύ, Τζίνα! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να ακούς να τραγουδούν οι μαθητές μας ζωντανά τραγούδια του διαγωνισμού τραγουδιού “Καν΄το ν΄ακουστεί 2016” και το καταχειροκροτούνται από το κοινό και μάλιστα σε εκδήλωση για τους πρόσφυγες! Γιατί από το προσφυγικό ζήτημα εμπνεύστηκαν οι μαθητές που τα δημιούργησαν. Αζίζει να αναφερθεί ότι οι μαθητές προετοίμασαν τα τραγούδια μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια από καθηγητή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Είμαι περήφανη για τους μαθητές μας και ιδιαίτερα συγκινημένη!

  3. Τέλεια παρουσίαση! Μακάρι να γίνουν κι άλλες αντίστοιχες δράσεις με πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *